Mjåland Gård kommer til å holde åpent hver onsdag og lørdag fremover nå i mai og begynnelsen av juni, så om det er noen sørlendinger som har lyst til en tur på landet for planteprat og staude-shopping er det bare å komme! smiley

Første åpningsdag blir nå til lørdag den 21., med åpent fra kl. 11 til kl. 15, på onsdagene holder vi åpent fra 17-20.

Jeg kommer også til å være der de aller fleste dagene, og skal ta med noen ekstra godbiter som ikke står på salgslista.

Utsending av bestillinger starter nå til mandag, sporingsnummer kommer på epost når pakkene er postet, men det har som vanlig kommet inn et lass med bestillinger så det kan ta noen uker før Brit er ajour.

Så til bildene, det er litt som blomstrer i år også, selv om vinteren var fæl:

Ribes lobbii er en stikkelsbær-art fra vestre USA, med Fuchsia-lignende blomster på piggete grener. Noe overraskende er den fullstendig hardfør, ingen tilbakefrysning selv nå i vinter.

Det tok 9 år, men nå blomstrer Clematis hirsutissima endelig!

…og det samme gjør Trillium-hybriden ‘Anne Torhild’smiley

Disporum megalanthum står på lista, men det ser desverre ikke ut som om den vil kunne leveres, røttene har rett og slett ikke spirt. Veldig synd, for det er en fantastisk flott og fullstendig hardfør plante!

Denne Corydalis‘en er et mysterium, den lar seg rett og slett ikke identifisere – det er mulig at den er en hybrid? Pen er den i hvertfall, og helt hardfør, jeg håper på å formere opp et par planter til forumstreffet.

Trillium sulcatum

Anemone nemorosa ‘Green Fingers’ – denne er det nok endel av dere som har.

Trillium camschatcense

Anemonella thalictroides ‘Diamant’

…og tilslutt et dårlig bilde av en liten Primula-art fra HongShan, Yunnan, 4600m. Heller ikke denne lar seg identifisere, men den ligger nær Primula apoclita.